Door naar content
PEYCHAUD'S Aromatic Cocktail Bitters 0,148 ltr.

Over dit product

In 1793, werden de rijke plantage-eigenaren gedwongen om van het eiland San Domingo te vluchten, waarbij ze uiteraard zoveel mogelijk van hun eigendommen meenamen. Veel van deze vluchtelingen kwamen in het toenmalige Spaanse Louisiana in de stad New Orleans terecht. Onder de meegenomen bezittingen van een Creool, een apotheker met de naam Antoine Amedie Peychaud, was een recept voor het samenstellen van een drankje genaamd bitters. Zijn bitters, waren goed tegen ongeacht welke ziekte en gaf een extra smaakje aan de glazen brandewijn die hij voor zijn vrienden en bezoekers van zijn apotheek inschonk.

Anno nu:
Heden ten dage is Peychaud een essentieel ingrediënt in tientallen klassieke cocktails waaronder de Manhattan, The Old Fashioned, Filliers Moscow Mule, The Whisky Sour en de Sazerac® Cocktail. Peychaud is geworden tot een must-have voor elke serieuze cocktailbar.

Cocktailsuggestie:
Sazerac® Cocktail
Filliers Moscow Mule

Land van herkomst Verenigde Staten Alcohol 35.0 Subgroep Bitter
Producent Peychaud's Groep Gedistilleerd

Ervaar onze spirits zelf

Festivals & Beurzen

Whisky in Leiden
01 juni 2024

Whisky in Leiden

Op zaterdag 1 juni 2024 zal Whisky in Leiden weer plaatsvinden. De Hooglandse kerk is voor de 3e keer de locatie voor dit whiskyevent.

Alle Festivals & Beurzen

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.
Onze adviseurs staan voor u klaar.

Back to top