![Logo Speyburn](/media/3976/speyburn-speyside-single-malt-scotch-whisky-logo.png)
Over dit product
Deze schitterende single malt heeft maar liefst 18 jaar mogen rijpen op Amerikaanse en Spaanse eiken vaten. Na deze achttien jaar en het zorgvuldig samenstellen van deze whisky kun je het vakmanschap en de toewijding terug proeven in deze whisky.
Proefnotities:
Kleur: Amber goud.
Neus: Vol met tonen van zoete toffee, gesuikerde amandelen en tropisch fruit. Hint van gekarameliseerde suiker, gekonfijte appel en een zeer lichte rokerigheid.
Smaak: Romige donkere chocolade, toffee, vleugje citrus en een zachte kruidigheid van het eikenhout.
Afdronk: Een lange en licht rokerige afdronk met een bitterzoet randje.
Let op: dit product is beperkt beschikbaar.
Over de producent Speyburn
Speyburn is dé Speyside single malt whisky genesteld in het hart van de Speyside. Het is het resultaat van een indrukwekkende omgeving en het gebruik van traditionele productiemethoden. Bijna 125 jaar na het distilleren van de eerste druppel, is Speyburn veel meer dan een whisky. De Speyside single malts zijn vol, helder en karaktervol en inspireren zowel nieuwkomers als doorgewinterde whiskyliefhebbers. Speyburn symboliseert met trots alles wat speciaal is aan de Speyside. Speyburn hecht veel waarde aan het behoud van de schitterende omgeving waar de distilleerderij gevestigd is.
Meer informatie over de producent
Ervaar onze spirits zelf
Festivals & Beurzen
![Perfect Serve Barshow](/media/8169/perfect-serve-barshow-amsterdam-2023_menu.jpg?anchor=center&mode=crop&width=625&height=403&rnd=133510140700000000&format=webp)
Perfect Serve Barshow
De Perfect Serve Barshow keert terug voor de 10e editie en de kaarten zijn beschikbaar! Op 3 en 4 september 2024 zal de Westergas Amsterdam weer omgetoverd worden tot βThe place to beβ voor bartenders, horecamedewerkers en spirits professionals.
Wat we doen
De kracht van De Monnik Dranken
Ask away!
Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?
Neem gerust contact met ons op.
Onze adviseurs staan voor u klaar.