Door naar content

Scallywag & Rock Island Giftpacks voor de feestdagen

12 december 2023

Douglas Laing heeft 2 leuke giftpacks beschikbaar gesteld voor de komende feestdagen en de daaropvolgende gezellige (en wellicht koude) wintermaanden. Het gaat om een Scallywag giftpack met daarin een glas met onderzetter en een Rock Island giftpack met bijpassende theedoek.

Deze giftpacks van Douglas Laing zijn perfect afgestemd op de aanstaande feestdagen en de gezellige wintermaanden. Het is een verrijking van het bestaande assortiment voor de feestdagen en vormen een leuke aanvulling op een kerstpakket.

Remarkable Regional Malts

Zowel Scallywag als Rock Island zijn onderdeel van de Remarkable Regional Malts van Douglas Laing. Deze serie blended whisky’s zijn afkomstig van beroemde distilleerderijen en vormen een ode aan de Schotse whiskyregio’s.

Scallywag Giftpack met glas en onderzetter

Scallywag Giftpack met glas en onderzetter

Voor liefhebbers van de zachte, fruitige tonen van Speyside is het Scallywag giftpack een niet te missen traktatie.

Dit pakket omvat niet alleen de karakteristieke Scallywag Remarkable Regional Malt, maar ook een elegant glas met bijpassende onderzetter.

Het glas, ontworpen om de rijke aroma's van de whisky te accentueren, nodigt uit tot een ontspannen proeverij bij het haardvuur of tijdens een feestelijke bijeenkomst.

De onderzetter voegt een vleugje verfijning toe aan de drinkervaring en is een blijvend aandenken aan deze feestelijke periode.

Rock Island Giftpack met bijpassende theedoek

Rock Island Giftpack met bijpassende theedoek

Voor de avontuurlijke whiskykenner die houdt van de robuuste en maritieme smaken van de Islands, zoals Jura, Islay, Arran en Orkney, is de Rock Island giftpack een uitstekende keuze.

Naast de gedurfde Rock Island bevat dit pakket een stijlvolle theedoek. Deze theedoek, versierd met maritieme accenten, oesters, zeesterren, krabben en andere zeedieren.

Of het nu wordt gebruikt voor het presenteren van whiskyglazen of voor praktisch gebruik in de keuken, de theedoek is een fraai geschenk voor de feestdagen.

Bestelinformatie

Beide giftpacks zijn – zolang de voorraad strekt - vrij te bestellen bij De Monnik Dranken.

105568 SCALLYWAG Speyside Malt Whisky Giftpack glas+coaster 0,70ltr
105567 ROCK ISLAND Blended Malt Whisky + theedoek / teatowel GWP
Cheers to remarkable moments!
Remarkable Regional Malts

Remarkable Regional Malts

Elke whisky in de serie is een mix van single malts uit verschillende distilleerderijen die typerend zijn voor een specifieke regio in Schotland, zoals Islay, Speyside, Highland en Lowland.

De whisky's zijn non-chill filtered en hebben een natuurlijke kleur, waardoor de smaken en aroma's van de malts goed tot uiting komen.

De Remarkable Regional Malts-serie is een eerbetoon aan de verschillende Schotse regio's en biedt liefhebbers de mogelijkheid om de kenmerkende smaken en stijlen van elke regio te ontdekken in één fles.

Lees meer over de Remarkable Regional Malts

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Back to top