Door naar content

Villa Trasqua op Tour d’Elégance 2024

09 juli 2024

Op zondag 30 juni 2024 vond de Tour d’Elégance en landgoedpicknick op Heerlijkheid Mariënwaerdt plaats. Dit is de officiële aftrap van Wheels - Concours d’Elegance, dat zal plaatsvinden op 13, 14 en 15 september 2024 op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt.

Tourrit door de Betuwe

Deelnemers begonnen de dag met een mooie tourrit door de prachtige Betuwe voor klassieke automobielen van 55 jaar en ouder. Aansluitend vond een gezellige picknick plaats in de boomgaard van Heerlijkheid Mariënwaerdt.

Uiteraard ontbrak een wedstrijdelement niet: wie presenteert zich het meest origineel? De jury zocht de perfecte combinatie van een mooie klassieke auto, gepast geklede gasten en een fraaie presentatie van hun picknick.

Villa Trasqua, de officiële wijnsponsor

Villa Trasqua, de officiële wijnsponsor

Vanzelfsprekend was Villa Trasqua, de officiële wijnsponsor van hét meest gerenommeerde auto-evenement van Nederland, ook van de partij. Deelnemers genoten tijdens de picknick van deze heerlijke Toscaanse wijnen.

Villa Trasqua, gelegen in het hart van Toscane, heeft een sterke connectie met auto's. Ze sponsoren prestigieuze autorally's zoals de Mille Miglia en de Rally di San Marino. Deze samenwerking benadrukt hun luxe imago en passie voor kwaliteit.

De elegantie van hun Toscaanse wijnen wordt zo gekoppeld aan de verfijning van klassieke en sportauto's, wat zowel wijn- als autoliefhebbers aanspreekt.

Wheels - Concours d'Elegance 2024

Daarnaast kunnen bezoekers van Wheels - Concours d'Elegance 2024 ook dit jaar weer een glas wijn van dit gerenommeerde Toscaanse wijnhuis drinken tijdens het event.

Bij het Villa Trasqua Paviljoen kan men kosteloos deelnemen aan een proeverij of gewoon genieten van een heerlijk glas wit, rosé of rood van de Tricolore-serie van Villa Trasqua.

We kijken ernaar uit om Villa Trasqua te presenteren aan de bezoekers en deelnemers van dit prestigieuze evenement.

Villa Trasqua, wijnhuis uit Toscane

Villa Trasqua

Ontdek Villa Trasqua, gelegen in het hart van Toscane. Deze wijnproducent staat bekend om zijn hoogwaardige wijnen die de karakteristieke smaken van de Toscaanse wijngaarden weerspiegelen.

Villa Trasqua combineert traditionele methoden met moderne technieken, wat resulteert in unieke en smaakvolle wijnen. Hun assortiment varieert van frisse witte wijnen tot volle, rijke rode wijnen, waardoor er voor elke gelegenheid iets geschikts is.

Of je nu een wijnliefhebber bent of een kenner, Villa Trasqua biedt voor ieder wat wils.

Klik op Villa Trasqua om meer te weten te komen over hun voortreffelijke wijnen.

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Back to top