Door naar content

Scallywag op fietsvakantie in Nederland met The Dutch Bicycle Edition

06 juni 2024

Nederland gaat een prachtige sportzomer tegemoet. Reden genoeg voor Scallywag om zich van zijn avontuurlijkste kant te laten zien! Met zijn gele trui en Nederlandse fietshelm fietst Scallywag deze zomer niet zoals alle topwielrenners door Frankrijk, maar door het prachtige Nederland!

Scallywag The Dutch Bicycle Edition

Zoals de meeste whiskyliefhebbers weten is Scallywag avontuurlijk aangelegd. Vandaar dat de Foxterriër van Douglas Laing deze zomer zijn fiets pakt om geheel in stijl op vakantie te gaan in Nederland. Dwars door de tulpenvelden en duinen fietst hij langs de mooiste Nederlandse molens en boerderijen.

Uiteraard heeft Scallywag buitenom het genieten van de Nederlandse natuur, een duidelijk doel met zijn fietsvakantie. Zo is de Foxterriër hard aan het trainen om in de toekomst deel te nemen aan de Tour de France. Hoewel hij weet dat dieren waarschijnlijk niet mogen deelnemen aan de grootste wielerwedstrijd ter wereld, weerhoudt dit Scallywag niet om zijn dromen achterna te jagen!

Scallywag Speyside Blended Malt Scotch Whisky

De Scallyway Dutch Bicycle Edition is een huwelijk van gerijpte Speyside Single Malts die voornamelijk in Spaanse sherryvaten hebben gerijpt. De whisky heeft een uitgesproken rijke, donkere kleur dankzij de vele mooie Spaanse sherryvaten waar de whisky in heeft liggen rijpen. Een whisky vol avontuurlijke smaken. Ideaal om van te genieten tijdens het uitbundige aanmoedigen van de Nederlandse sportvrouwen en -mannen gedurende deze bomvolle sportzomer!

Proefnotities Scallywag The Dutch Bicycle Edition

Scallywag The Dutch Bicycle Edition

Proefnotities


Neus

Rijke en zoete aroma’s van donkere vruchten en frisse specerijen.

Smaak

Donkere vruchten, chocolade en een vleugje vanille.

Afdronk

Cacao, zoete tabak, vanille en gestoofd fruit demarreren uit een peloton van smaken.

Bestelinformatie

De allocatie van deze gelimiteerde oplage verloopt via Valentijn Klop van De Monnik Dranken.

105739 SCALLYWAG the Dutch Bicycle Edition Bottle Only 0,70 ltr

• Uitleveren vanaf waarschijnlijk week 25.
• We kunnen niet garanderen dat iedereen de gewenste aantallen zal krijgen.

Remarkable Regional Malts

Remarkable Regional Malts

Scallywag is een onderdeel van de Remarkable Regional Malts van onafhankelijk bottelaar Douglas Laing. Elke whisky in deze serie is een mix van single malts uit verschillende distilleerderijen die typerend zijn voor een specifieke regio in Schotland, zoals Islay, Speyside, Highland en Lowland.

De whisky's zijn non-chill filtered en hebben een natuurlijke kleur, waardoor de smaken en aroma's van de malt whisky's goed tot uiting komen.

De Remarkable Regional Malts zijn een eerbetoon aan de verschillende Schotse regio's en biedt liefhebbers de mogelijkheid om de kenmerkende smaken en stijlen van elke regio te ontdekken in één fles.

Lees meer over de Remarkable Regional Malts

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Back to top