Door naar content
Domaine des Marronniers

Domaine des Marronniers

Compleet aanbod

Onlangs hebben Laurent en Marie-Noëlle Ternynck ook wijngaarden in Chablis – Domaine des Marronniers - aangekocht om zo het aanbod in appellaties uit deze regio completer te maken.

Het Chablis-gebied

Het domaine zelf is gevestigd in Préhy, in het zuidwesten van het Chablis-gebied, met wijngaarden die gelegen zijn tussen Chablis, Préhy en Courgis. Het grootste deel van de wijngaarden is geklasseerd als Chablis AOP, een deel als Premier Cru en een paar percelen als Petit Chablis. De oudste wijngaard van het domaine, Les Malantes, werd aangeplant in 1976. De wijnen die hiervan worden geproduceerd zijn heerlijk mineraal en complex; ze worden apart gehouden en op de markt gebracht als Vieilles Vignes.

Duurzame wijnbouw

Laurent en Marie-Noëlle hechten grote waarde aan duurzame wijnbouw. Ze vertellen u er graag alles over in hun fraai gerestaureerde, gewelfde kelder waar u van harte welkom bent voor een bezoek om het domaine en de wijnen te ontdekken.

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact op met ons.
Onze medewerkers staan voor u klaar.

Back to top