Door naar content
Hunter's

Hunter's Wines

De drijvende kracht

Hunter’s uit Marlbourough heeft een grote reputatie en behoort tot de pioniers in Marlborough. Drijvende kracht is Jane Hunter. Haar man Ernie Hunter bracht in 1983 de eerste jaargang op de markt en was in 1984 zelfs de eerste die Nieuw-Zeelandse wijnen in  Europa onder de aandacht bracht. Op 37 jarige leeftijd kwam Ernie echter om het leven bij een motorongeluk en Jane besloot zijn werk voort te zetten.

Duurzaam verbouwen van druiven

Hunter’s is door “Sustainable winegrowing New Zealand” gecertificeerd als bedrijf dat voldoet aan alle eisen met betrekking tot het duurzaam verbouwen van druiven. Daarnaast worden bij de productie de meest veilige methoden voor milieu en volksgezondheid toegepast. Doel hiervan is: de natuurlijke omgeving in en om de wijngaarden te beschermen, de mensen die in en om de wijngaarden werken en wonen te beschermen en de consumenten die wijnen drinken gemaakt van de druiven uit deze wijngaard, de hoogst mogelijke veiligheid te bieden.

Rotsachtig karakter

De Stoneburn-wijngaarden zijn in 1989 aangeplant in Wairau Valley, Marlborough. De bodem is een oude rivierbedding: rotsachtig met leem eronder waardoor het fruit zeer veel smaak krijgt. De naam Stoneburn verwijst naar het rotsachtige karakter van de bodem.

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact op met ons.
Onze medewerkers staan voor u klaar.

Back to top