Door naar content
CAORUNN Small Batch Scottish Gin 0,70 ltr

Over dit product

Deze Celtic gin komt uit de Schotse Hooglanden. Een unieke gin met de vijf lokale botanicals die hiervoor worden gebruikt. 

Serveersuggestie:
Maak een G&T met stukjes rode appel. Schenk de Caorunn Gin in een glas gevuld met ijs. Vul dit aan met een mooie droge tonic en partjes rode appel. Hierdoor komt het droge en crispy karakter het beste naar voren.

Proefnotities:
Kleur: Helder
Neus: Subtiele jeneverbes en een hint van zoete appel.
Smaak: Ook hier komt de jeneverbes natuurlijk terug. Daarnaast een fijne kruidigheid en zoetafronding van de rode appel.
Afdronk: Fris en verfijnd.

Serveersuggestie:
Caorunn Apple & Tonic

Over de producent Caorunn Gin

Caorunn Gin is een super-premium, handgemaakte gin uit de Schotse Hooglanden sinds 2009. Ambachtelijk van begin tot eind en een avontuur op zich. De gin is vakkundig handgemaakt in kleinere batches door Gin Master Simon Buley in de Balmenach Distillery. 

Caorunn Gin maakt gebruik van de unieke natuurlijke bronnen van Schotland en is gemaakt van de hoogste kwaliteit drievoudig gedistilleerde pure graanalcohol, kristalhelder Schots water, zes traditionele en vijf unieke, Keltische botanicals die in de omliggende heuvels worden geoogst. Caorunn Gin is tot in de perfectie doordrenkt in 's werelds enige werkende Copper Berry Chamber.


Meer informatie over de producent
Land van herkomst Verenigd Koninkrijk Alcohol 41.8 Subgroep Gin
Producent Caorunn Gin Groep Gedistilleerd

Ervaar onze spirits zelf

Festivals & Beurzen

The Art of Drinks 2023
28 okt 2023 - 30 okt 2023

The Art of Drinks 2023

Op zaterdag 28, zondag 29 en maandag 30 oktober 2023 vindt de 3e editie van The Art of Drinks plaats in de Gashouder in Amsterdam.

Alle Festivals & Beurzen

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.
Onze adviseurs staan voor u klaar.

Back to top