Door naar content
DOOLEY'S Original Toffee Cream Liqueur 0,70 ltr.

Over dit product

Dooley's Toffee Cream Liqueur is het resultaat van twee componenten die over de hele wereld zeer populair zijn: Toffee karamel en Wodka. Het resultaat is een unieke smaak- en geurbelevenis en de meest bekroonde creamlikeur ter wereld. Met de helft van het vet van traditionele creamlikeuren, is het een ideale cocktailbasis en perfect om puur van te genieten. 

Dooley's is uniek! Om een perfecte cream likeur te produceren welke opvalt, is passie en artistiek vakmanschap nodig. Het blenden vergt geavanceerd handwerk. Het is een speciaal proces waarbij ingrediënten van de beste kwaliteit worden geblend. De gebruikte toffee voor het vlaggenschip Dooley's Toffee is de beste Belgische toffee welke beschikbaar is. De crème is uitmuntend uitgekozen en komt uit Nederland.

Dooley's Cream Liqueur is in handen van Waldemar Behn, een Duits familiebedrijf dat is opgericht in 1892. Het bedrijf wordt geleid door de vierde generatie en is nog steeds volledig onafhankelijk. Toen Rüdiger Behn en zijn vrouw op vakantie waren met Deense vrienden begonnen ze te experimenteren met nieuwe smaakcombinaties. Er lag een toffee op tafel en hier kwam de inspiratie uit voor de Dooley's Cream Liqueur. Sindsdien is het recept verfijnd met de toewijding van Behn voor premium kwaliteit met de beste ingrediënten. 

Land van herkomst Duitsland Alcohol 17.0 Subgroep Likeur
Producent Dooley's Groep Gedistilleerd

Ervaar onze clubs & partydrinks zelf

Festivals & Beurzen

The Art of Drinks 2023
28 okt 2023 - 30 okt 2023

The Art of Drinks 2023

Op zaterdag 28, zondag 29 en maandag 30 oktober 2023 vindt de 3e editie van The Art of Drinks plaats in de Gashouder in Amsterdam.

Alle Festivals & Beurzen

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.
Onze adviseurs staan voor u klaar.

Back to top