Door naar content
DOOLEY'S White Chocolate Cream Liqueur 0,70 ltr.

Over dit product

Dooley's White Chocolate is een unieke mix van heerlijke Nederlandse room, Zwitserse witte chocolade en rode wilde bessen.
Je proeft eerst de smeltende witte chocolade, daarna hints van de bessen. Een onweerstaanbare combinatie van smaken voor unieke momenten.

Drink Dooley's Original White Chocolate Cream Liqueur puur of on the rocks.

Dooley's is uniek! Om een perfecte cream likeur te produceren welke opvalt, is passie en artistiek vakmanschap nodig. Het blenden vergt geavanceerd handwerk. Het is een speciaal proces waarbij ingrediënten van de beste kwaliteit worden geblend. De gebruikte toffee voor het vlaggenschip Dooley's Toffee is de beste Belgische toffee welke beschikbaar is. De crème is uitmuntend uitgekozen en komt uit Nederland.

Dooley's Cream Liqueur is in handen van Waldemar Behn, een Duits familiebedrijf dat is opgericht in 1892. Het bedrijf wordt geleid door de vierde generatie en is nog steeds volledig onafhankelijk. Toen Rüdiger Behn en zijn vrouw op vakantie waren met Deense vrienden begonnen ze te experimenteren met nieuwe smaakcombinaties. Er lag een toffee op tafel en hier kwam de inspiratie uit voor de Dooley's Cream Liqueur. Sindsdien is het recept verfijnd met de toewijding van Behn voor premium kwaliteit met de beste ingrediënten. 

Land van herkomst Duitsland Alcohol 15.0 Subgroep Likeur
Producent Dooley's Groep Gedistilleerd

Ervaar onze clubs & partydrinks zelf

Festivals & Beurzen

Horecava
08 jan 2024 - 11 jan 2024

Horecava

Van maandag 8 januari 2024 tot en met donderdag 11 januari 2024 vindt de nieuwe editie van Horecava plaats in RAI Amsterdam.

Alle Festivals & Beurzen

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.
Onze adviseurs staan voor u klaar.

Back to top