Door naar content
ELIXIR D'ANVERS Advocaat 0,50 ltr

Over dit product

Bij de productie van Elixir d’Anvers Advocaat wordt een subtiel evenwicht gezocht tussen verse eidooiersen en de originele Elixir d’Anvers.

De bijzonder aangename Elixir d’Anvers Advocaat is een fluweelzachte advocaatlikeur met de uitgesproken en karakteristieke smaak en aroma’s van Elixir d’Anvers.

Degusteer Elixir d’Anvers Advocaat puur of bij een heerlijk kopje koffie. Of combineer Elixir d’Anvers Advocaat met vanille-ijs, pannenkoeken of gebak.

FX de Beukelaer is een Belgische familiale likeurdistilleerderij, gelegen in de Haantjeslei in Het Zuid in Antwerpen. De Beukelaer is voornamelijk bekend voor haar internationaal geroemde elixirs: Elixir d'Anvers en Elixir de Spa.

Het begint allemaal na een jarenlange zoektocht van François-Xavier de Beukelaer die in de vroege ochtend van 19 maart 1863 de laatste hand aan het recept voor zijn Elixir d’Anvers legt. Deze heerlijke kruidenlikeur van de student medicijnen en farmacie, staat uitstekend bekend omwille zijn opmerkelijke digestieve en weldoende eigenschappen. De uitzonderlijke kwaliteit van Elixir d’Anvers werd wereldwijd erkend en bekroond met tientallen gouden medailles en erediploma’s. 

Tegenwoordig staat Ivan Nolet de Brauwere aan het roer bij FX de Beukelaer. Ondanks wat broodnodige modernisering blijft de stokerij uiteraard trouw aan de traditie en wordt het werk van François-Xavier de Beukelaer na meer dan anderhalve eeuw altijd nog voortgezet. 

Land van herkomst Belgie Alcohol 17.7 Subgroep Advocaat
Producent FX de Beukelaer Groep Gedistilleerd

Ervaar onze spirits zelf

Festivals & Beurzen

Perfect Serve Barshow
03 & 04 sep 2024

Perfect Serve Barshow

De Perfect Serve Barshow keert terug voor de 10e editie en de kaarten zijn beschikbaar! Op 3 en 4 september 2024 zal de Westergas Amsterdam weer omgetoverd worden tot β€˜The place to be’ voor bartenders, horecamedewerkers en spirits professionals.

Alle Festivals & Beurzen

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.
Onze adviseurs staan voor u klaar.

Back to top