Door naar content
FRANKLIN & SONS Brewed Ginger Beer 8x50cl

Over dit product

Franklin & Sons gebruikt voor hun softdrinks kwaliteitsvolle, maar ook zeer innovatieve ingrediënten. Denk bijvoorbeeld aan Colombiaanse koffiebonen, Engelse rozenblaadjes en natuurlijke gemberwortel. Veelzijdigheid staat centraal in het soft drinks assortiment van Franklin & Sons. Het is heerlijk om puur te drinken en valt uitstekend te combineren met eten en spirits.

De Brewed Ginger Beer is een ware Britse klassieker: gemberwortel, een kneepje citroen en gemoute gerst worden gecombineerd met bruisend water, waardoor je smaakpapillen worden verwend met een volle smaak welke niet overdreven zoet is, maar wel hartverwarmend. 

Serveersuggestie:
Moscow Mule
The Whistler Irish Ale

Over de producent Franklin & Sons

Franklin & Sons werd in 1886 opgericht door drie broers: Frederick, Albert en George Franklin. Tijdens deze periode was de matigingsbeweging in volle gang. De broers waren benieuwd wat Amerikanen zouden drinken als het geen alcohol zou zijn. Frederick nam de proef op de som, vertrok met de boot naar Amerika en keerde enkele maanden later terug in Londen, boordevol ideeën. Geïnspireerd door zijn reis begon hij samen met zijn broers met het maken van kenmerkende non-alcoholische drankjes.

In de jaren daarna bleef het familiebedrijf zich ontwikkelen en ontpoppen tot een onmisbare schakel in de wereld van premium mixers. Innovatieve smaken werden van over de hele wereld naar Londen gebracht om mee te experimenteren.

Vandaag de dag, ruim 136 jaar later, behoren de tonics en premium mixers van Franklin & Sons tot de meest authentieke ter wereld. Naast de hoogwaardige kwaliteit zijn de trendy flessen een lust voor het oog.


Meer informatie over de producent
Land van herkomst Verenigd Koninkrijk Alcohol 0.0 Subgroep Alcoholvrij
Producent Franklin & Sons Groep Overig

Ervaar het zelf

Festivals & Beurzen

Whisky in Leiden
01 juni 2024

Whisky in Leiden

Op zaterdag 1 juni 2024 zal Whisky in Leiden weer plaatsvinden. De Hooglandse kerk is voor de 3e keer de locatie voor dit whiskyevent.

Alle Festivals & Beurzen

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.
Onze adviseurs staan voor u klaar.

Back to top