Door naar content

Créme de la Créme Cognac & Oat Milk Liquor

01 augustus 2024

Godet Cognac staat voornamelijk bekend om zijn uitstekende cognacs. Dit betekent niet dat men zich in La Rochelle alléén focust op druivendistillaten en dat blijkt uit de nieuwste toevoeging aan het assortiment; een 100% vegan likeur geblend met de cognac van Godet.

Kaneelkoekjes

Cremé de la Cremé is een verfijnde cognaclikeur met een typische kaneelkoekjessmaak. Doordat havermelk perfect wordt geblend met de verfijnde cognac van Godet ontstaat er een complex smaakprofiel met een zijdezachte textuur en een subtiele nootachtige smaak.

Deze likeur is niet alleen uitermate geschikt voor veganisten, maar ook voor iedereen die houdt van een smaakvol drankje. Ideaal om van te genieten tijdens een gezellige avond of als verrassend ingrediënt in een cocktail.

De Wereld van Dranken naar 152e editie The Open bij de Loch Lomond VIP-tent

Sfeervolle fles

De Godet Crème de la Crème wordt gepresenteerd in een stijlvolle en moderne fles die de premium kwaliteit van het product onderstreept.

Het etiket toont duidelijk de naam en benadrukt de veganistische, glutenvrije en zuivelvrije kenmerken.

Daarnaast voldoet Créme de la Créme aan de groeiende trend van bewuste consumptie.

Steeds meer consumenten kiezen voor plantaardige en duurzame opties, wat bijdraagt aan een betere wereld.

Bovendien biedt deze verfijnde likeur een dubbele vreugde: niet alleen is hij milieuvriendelijk, maar hij is ook heerlijk van smaak!

Hoe te drinken?

De likeur komt het beste tot zijn recht als het koud gedronken wordt. Dit kan zowel rechtstreeks uit de koelkast als door het toevoegen van een paar ijsblokjes.

De zéér zachte en soepele smaak zorgt voor een heerlijke aperitief of een verfijnde digestief. De toevoeging van de cognac van Godet zorgt voor lengte en een mate van complexiteit welke zelden gevonden wordt in een likeur.

Proefnotities

Neus: aroma’s van vers gebakken kaneelkoekjes met op de achtergrond de subtiele cognac.
Smaak: zacht, verfijnd en speculaas.
Afdronk: subtiel, lang, met een heerlijke balans van kaneel en tonen van cognac.

Bestelinformatie

De likeur – met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding – is voorradig en vrij te bestellen.

117237 GODET Creme de la Creme Cognac & Oat Milk Liquor 0,70 ltr
Cinnamon Dream

Cinnamon Dream

De Cinnamon Dream cocktail combineert de warme, kruidige smaken van kaneelkoekjes uit de Crème de la Crème likeur met de diepe, rijke tonen van espresso en de lichte zoetheid van amandelstroop.

Frisse twist

De toevoeging van een vleugje sinaasappelsap geeft een frisse twist die de complexiteit van de Godet cognaclikeur benadrukt.

Dit elegante drankje is perfect om te genieten tijdens een koude avond of als een verfijnd aperitief bij speciale gelegenheden. De stijlvolle presentatie en de zijdezachte textuur zorgen ervoor dat elke slok een genot is.

Ingrediënten
  • 60 ml Crème de la Crème Cognac & Oat Milk Liquor
  • 30 ml espresso
  • 15 ml amandelstroop
  • 10 ml sinaasappelsap
  • Kaneelstokje voor garnering
  • IJsblokjes
Instructies
  1. Schudden: voeg Crème de la Crème Cognac & Oat Milk Liquor, espresso, amandelstroop en sinaasappelsap toe aan een cocktailshaker.
  2. IJs toevoegen: vul de shaker met ijsblokjes.
  3. Schudden: schud krachtig gedurende 15 seconden.
  4. Schenken: zeef de inhoud in een gekoeld cocktailglas.
  5. Garneren: garneer met een kaneelstokje.

Optioneel:
Voor een extra vleugje luxe, rasp wat verse nootmuskaat of kaneel over de top van de cocktail voordat je deze serveert.

Godet Cognac koestert erfgoed met Hors d'Âge Extra en Renaissance Grande Champagne

Godet Cognac koestert erfgoed met Hors d'Âge Extra en Renaissance Grande Champagne

Oude chateau

Godet heeft een Nederlandse oorsprong en men heeft het oude chateau teruggekocht. Dit zijn ze helemaal aan het verbouwen met als doel het oude en historische erfgoed van dit cognac-huis weer terug te laten keren.

Afgelopen zomer bracht Godet al twee bijzondere en beperkt verkrijgbare cognac-varianten op de markt.

Lees meer over Hors d'Âge Extra en Renaissance Grande Champagne : Godet Cognac koestert erfgoed

 

Godet Cognac

Godet Cognac

Godet Cognac uit La Rochelle werd in 1730 opgericht door de van oorsprong Nederlandse familie Godet. Als één van de grondleggers van cognac heeft de familie een rijke geschiedenis in de productie van deze heerlijke eau de vie.

La Rochelle werd het epicentrum van de Cognac-industrie toen de familie besloot de wijnalcohol te scheiden van het water en alleen de alcohol naar Amsterdam te verschepen.

Als enige cognachuis in La Rochelle heeft Godet een uitgebreide voorraad vintages, waaronder enkele van meer dan 150 jaar oud. Proef de unieke Godet-signature met lichtvoetige en florale smaken in hun assortiment, inclusief de No1 Cocktail, Gastronome en de bekroonde XO Terre.

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Back to top