Door naar content
COSTA DEI LIMONI Limoncello likeur 30% 0,70 ltr.

Over dit product

De heerlijke Italiaanse citroenlikeur Costa dei Limoni is afkomstig uit het bekende en gerenommeerde Grappa en Likeurhuis Francoli. Het belangrijkste kenmerk van Costa dei Limoni komt voort uit de grote aanwezigheid van infusieschillen van maar liefst 10 verschillende soorten citroenen, allen typisch voor de Amalfikust. Verse, zongerijpte en met de hand geplukte citroenen. Daarnaast bevat Costa dei Limoni een reeks aroma's en sappen, waaronder Bergamot, een typische vrucht uit de regio Calabrië. Onmiskenbaar vanwege zijn intense aroma en boeket, waardoor Costa dei Limoni uniek in zijn soort is! 

Proefnotities:
Kleur: Geel
Neus: Rijke en frisse geur van citroenschil.
Smaak: Redelijk zoet, licht pittig en veel citroen.

De Francoli familie begon al met distilleren in 1875 in het kleine dorpje Campodolcino, gelegen tussen de bergen, net boven het Comomeer. Vandaag de dag is de distilleerderij nog steeds in familiebezit en beheer en ligt deze in Piemonte, in het stadje Ghemme. Gruppo Francoli is uitgegroeid tot een actieve producent en distributeur van onder andere grappa, likeur en distillaten.

Land van herkomst Italie Alcohol 30.0 Subgroep Likeur
Producent Distillerie Francoli Groep Gedistilleerd

Ervaar onze spirits zelf

Festivals & Beurzen

Horecava
08 jan 2024 - 11 jan 2024

Horecava

Van maandag 8 januari 2024 tot en met donderdag 11 januari 2024 vindt de nieuwe editie van Horecava plaats in RAI Amsterdam.

Alle Festivals & Beurzen

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.
Onze adviseurs staan voor u klaar.

Back to top