Door naar content
MACNAIR'S 15YO Panama Exploration Rum 0,70 ltr MACNAIR'S 15YO Panama Exploration Rum 0,70 ltr

Over dit product

Deze rum heeft gerijpt op Amerikaans eiken in het tropische Panamese klimaat. Net als bij de 7YO onderging de 15 jaar oude rum secundaire rijping in Red Wine, Virgin Oak en Ex-Bourbonvaten.

Proefnotitie:
Kleur: Goudbrons.
Neus: Rijke tonen van bakbananen, peren, amandelen en mokka.
Smaak: Ananas, mango, perziken, melassestroop, kokos en sinaasappelschil.

Rum is al tientallen jaren een sterke drank die Billy Walker nauw aan het hart ligt. De overname van The GlenAllachie Distillery in 2017 bood dan ook de perfecte gelegenheid om de wereld van rum verder te verkennen. Billy kocht interessante hoogwaardige rumvaten, bracht ze naar Schotland en drukte er zijn ‘stempel’ op.

Na ongeveer 4 jaar ontwikkelen en experimenteren maakt MacNair’s Exploration Rum zijn debuut. De eerste drie varianten zijn rechtstreeks afkomstig uit Panama en vervolgens geblend door Billy Walker op ‘zijn’ The GlenAllachie Distillery. De vulkanische bodem van Panama is de ideale groeiomgeving voor het belangrijkste ingrediënt van rum: suikerriet. Dit was de reden waarom GlenAllachie's Master Blender op zoek ging naar de beste rum die het land te bieden heeft. Deze Panamese rum serie heeft een tropische en Schotse rijping ondergaan, inclusief de secundaire rijping bij GlenAllachie in de Speyside.

Land van herkomst Verenigd Koninkrijk Alcohol 46.0 Subgroep Rum
Producent MacNair's Groep Gedistilleerd Merk MacNair's Exploration Rum

Ervaar onze spirits zelf

Festivals & Beurzen

Perfect Serve Barshow
03 & 04 sep 2024

Perfect Serve Barshow

De Perfect Serve Barshow keert terug voor de 10e editie en de kaarten zijn beschikbaar! Op 3 en 4 september 2024 zal de Westergas Amsterdam weer omgetoverd worden tot β€˜The place to be’ voor bartenders, horecamedewerkers en spirits professionals.

Alle Festivals & Beurzen

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.
Onze adviseurs staan voor u klaar.

Back to top