Door naar content

De Monnik Dranken verwelkomt u graag op de DrankenbeurZ 2022 in Gorinchem!

25 augustus 2022

De DrankenbeurZ vindt op zondag 18 en maandag 19 september 2022 plaats in de Evenementenhal Gorinchem. Twee dagen lang is dit dé ontmoetingsplaats voor slijters, wijnhandelaren, importeurs, leveranciers, distributeurs, groothandels en de verpakkingsindustrie.Hans Olde Monnikhof over de DrankenbeurZ; “We hopen en verwachten vele bestaande contacten te mogen ontvangen, maar ook potentiële relaties die we kunnen interesseren om zaken te doen met ons innovatieve en professionele familiebedrijf. Een vakbeurs is bij uitstek de gelegenheid om slijters en wijnhandelaren op ideeën te brengen. Met ons portfolio aan onderscheidende dranken vertrouwen wij erop bezoekers te inspireren.” Op deze editie van de Drankenbeurz kunt u, naast bekende merken uit ons assortiment, ook kennis maken met nieuwe wijnhuizen en gedistilleerde dranken, zoals:Moulin Touchais – Loire, Frankrijk

Moulin Touchais is een heel bijzondere en complexe dessertwijn uit de Coteaux du Layon, Loire, gemaakt van 100% chenin blanc-druiven. Op de Drankenbeurz, kunt u maar liefst 5 verschillende jaargangen proeven en er zelfs nog veel meer bestellen!

Narratur – Languedoc, Frankrijk

Drie zeer bijzondere wijnen, gerijpt op amforen.

Domaine de la Ville Rouge – Rhône, Frankrijk

Biodynamische wijnen uit de Noordelijke Rhône.

Château de Parnay – Loire, Frankrijk

Heerlijke wijnen uit Saumur.

Francoli

We presenteren een paar mooie nieuwe producten van deze Italiaanse distilleerderij.Uiteraard zijn ook de nieuwe sales ambassadors van Filliers Distillery (Bas Groot Zevert) en Douglas Laing (Valentijn Klop), aanwezig om u alles te vertellen en diverse dranken te laten proeven.

Ook zullen we een uitgebreid assortiment aan geschenkverpakkingen presenteren, zodat u hier een keuze uit kan maken voor de eindejaarsperiode. Om uw komst zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden kunt u gebruik maken van drankenbeurz.nl/shop waar u behalve uw gratis toegangsbewijzen ook een lunch en parkeerkaart kunt bestellen.

Wij hopen van harte dat u tijd, gelegenheid en zin hebt om de beurs te komen bezoeken.

Back to top