Door naar content

Tweede jubileumfeest in 2023 van De Monnik Dranken

10 juli 2023

Op zaterdagavond 8 juli 2023 hebben we voor de tweede keer dit jaar een mooie feestavond georganiseerd, nu voor 4 jubilarissen van ons bedrijf. Het jubileum werd gevierd bij onze horeca relatie  en Terras Top 100-winnaar Pelle's Eten & Drinken in Deurningen.

4 x 25 jaar bij De Monnik Dranken

Laurens Beernink (25 jaar), Frans Scholten (25 jaar), Michiel Oude Scholten (25 jaar) en Peter Vollenbroek (25 jaar). De laatste 3 collega’s hadden hun officiële jubileum al gehad, maar nog geen feestavond vanwege de beperkingen van de coronamaatregelen.

 

Opgehaald met speciale auto

De jubilarissen werden samen met hun naaste familie met een speciale auto van huis opgehaald. Aan de rand van Deurningen kwamen we rond 20.15 uur bij elkaar. We hebben ter plaatse verschillende foto's gemaakt en een toost uitgebracht op hun 25-jarig jubileum.

Pelle's Eten & Drinken

Rond 20.30 uur reden de speciale auto's gezamenlijk naar Pelle's Eten & Drinken. Daar werden de jubilarissen op het terras werden opgewacht door alle aanwezige Monnik-collega's en hun partners.

Toespraken

Daarna hebben Hans en Luuk Olde Monnikhof de jubilarissen toegesproken en hen gefeliciteerd. Namens de personeelsvereniging heeft Daan Grote Beverborg een kort woordje gedaan en de jubilarissen een mooie gegraveerde kruik overhandigd.

Feest

Na alle plichtplegingen kon het feest worden voortgezet onder muzikale begeleiding van de Drive-In Show "Flash Back". De gasten konden genieten van diverse drankjes en een uitgebreid koud en warm buffet. Vanwege het warme weer werd het grootste deel van de tijd lekker op het terras doorgebracht. Het was opnieuw een zeer geslaagd en gezellig feest.

Op dit moment zijn er 2 collega's met een dienstverband van 40 jaar of langer, 21 collega's met een dienstverband tussen de 25 en 40 jaar en 21 collega's met een dienstverband tussen de 12 ½ en 25 jaar.

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Back to top