Door naar content

Succesvolle 1e editie Horeca Vakbeurs in Hardenberg

05 februari 2024

Van maandag 29 t/m woensdag 31 januari 2024 vond in Hardenberg de Horeca Vakbeurs plaats. Met meer dan 4.500 bezoekers was de Evenementenhal in Hardenberg drie dagen lang een ware ontmoetingsplaats voor professionals en bedrijven.

De vakbeurs in Hardenberg richt zich op de horeca in Noordoost-Nederland en is de opvolger van de beurs die in 2018 voor het laatst werd gehouden. Gedurende het evenement werden de nieuwste trends en innovaties op het gebied van horeca gepresenteerd.

Van state-of-the-art keukenapparatuur, voortreffelijke wijnen en whisky’s tot innovatieve concepten voor gastvrijheid; Horeca Vakbeurs bood een uitgebreid overzicht van wat de branche te bieden heeft.

Als toonaangevende leverancier van hoogwaardige wijnen, gedistilleerde dranken en club & partydrinks vinden wij het belangrijk om de horecaprofessionals uit het noorden en oosten van het land te laten zien wat wij allemaal in huis hebben qua assortiment en service.

Kwaliteit en diversiteit

De eerste editie van de Horeca Vakbeurs overtrof onze verwachtingen. Onze stand, gevuld met een selectie van onze eigen importmerken, trok de aandacht van talloze bezoekers die op zoek waren naar kwaliteit en diversiteit in hun drankenaanbod.

Het horecateam van De Monnik Dranken praatte bestaande klanten bij over de nieuwste ontwikkelingen en liet potentiële klanten zien wat De Monnik Dranken voor hen kan betekenen.

Wijn, spirits, premium mixers en cocktails

Naast een speciaal op de horeca afgestemd assortiment wijnen, spirits, premium mixers en cocktails werden er elke dag twee proeverijen verzorgd in het proeflokaal.

Proeverijen

In het speciaal hiervoor ingerichte proeflokaal nam Bouke Wijlens de wijnproeverij met Lorgeril en Villa Trasqua voor zijn rekening, terwijl craft spirits specialist Ronald Anneveldt in de namiddag de bezoekers meenam op een inspirerende whiskyreis met de Remarkable Regional Malts van Douglas Laing.

Wijnen uit Frankrijk, Italië en Zuid-Afrika

Bouke Wijlens over de wijnen: “Ons wijnassortiment op de Horecavakbeurs vertegenwoordigde de rijke smaakpaletten van Frankrijk, Italië en Zuid-Afrika. Van de frisse Lorgeril Terrasses Sauvignon Blanc tot de diepere tonen van de Villa Trasqua Chianti Classico Gran Selezione, elke fles vertelt zijn eigen verhaal. Wij willen horecaondernemers inspireren om hun gasten mee te nemen op een internationale wijnreis en ons assortiment biedt daarvoor de perfecte mogelijkheid.”

Spirits, een smaakvol avontuur

Bas Kolkhuis Tanke over de spirits: “Ons spirits assortiment op de Horecavakbeurs toonde de diversiteit van de drankenwereld. Exclusieve merken zoals Godet Cognac NO.1 Cocktail Exclusive en Filliers Dry Gin 28 gaven een kijkje in de rijke smaakvariëteit die wij aanbieden. Van bourbons uit Amerika tot verfijnde Ierse whiskey's en karakteristieke Schotse malts, ons assortiment heeft voor elk wat wils.”

Franklin & Sons: mixers die ertoe doen

Cindy Wigbels over de premium mixers van Franklin & Sons: “Bij De Monnik Dranken geloven we dat de juiste mixer een drankje naar een hoger niveau kan tillen. Daarom presenteerden we met trots het assortiment van Franklin & Sons op de Horecavakbeurs. Met Premium Indian Tonic, Mallorcan Tonic en Original Ginger Ale bieden deze mixers een extra dimensie aan cocktails en drankjes.”

Een positieve terugblik

De Monnik Dranken blikt tevreden terug op hun deelname aan de Horeca Vakbeurs. Rene Seiger: “Horecaondernemers die op zoek zijn naar een gevarieerd assortiment kwalitatieve dranken en uitstekende service zijn bij De Monnik Dranken aan het juiste adres. Daarvoor zijn we een betrouwbare partner. Met een uitgebreid assortiment en een gepassioneerd team is De Monnik Dranken de ideale keuze voor horecaondernemers die streven naar kwaliteit in hun drankenaanbod.”

Bedankt

Langs deze weg willen wij Easyfairs bedanken voor de succesvolle organisatie van deze - voor hen - eerste editie van de Horeca Vakbeurs in Hardenberg.

Wijnen De Monnik Dranken

Bekijk ons assortiment wijnen

Wijn assortiment De Monnik Dranken

Als wijnimporteur c.q. wijngroothandel hebben wij de laatste jaren een veelomvattend portfolio kunnen opbouwen.

Mede dankzij de expertise van ons Brand Management team beschikt De Monnik Dranken over een uitgebreid assortiment kwaliteitswijnen voor horeca, slijterij & wijnhandel.

 

Lees meer over ons aanbod wijnen

 

Onderscheidend vermogen

uitgebreid portfolio gedistilleerde dranken

Onderscheidend vermogen

Naast de hiervoor genoemde wijnen beschikt De Monnik Dranken over een uitgebreid portfolio gedistilleerde dranken. Deze merken zijn voor de horecaondernemer, slijterij of speciaalzaak van ideaal om zich te kunnen onderscheiden van de concurrentie.

Neem contact op

Neem contact op met onze Verkoop Buitendienst, zij informeren u graag over de mogelijkheden voor úw bedrijf. Bekijk alvast onze spirits pagina voor het verhaal achter onze eigen importmerken.

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Back to top