Door naar content
CARLOS I Pedro Ximenez Brandy Jerez Solera Gran Reserva

Over dit product

Deze brandy bevat, door de rijping op unieke Osborne's Pedro Ximénez vaten, fruitige aroma's verweven met elegante zoete hints van geroosterde cacao en zoethout.

Proefnotities:
Kleur: Diep amber met roodachtige glans.
Neus: Gekarameliseerde eiken tonen en zoete hints van geroosterde cacao en zoethout, allemaal in prachtige harmonie met rozijnen, vijgen en dadels door de PX Viejo Solera.
Smaak: Fluwelig, met hints van gekarameliseerd eiken, hints van rozijnen.
Afdronk: Zeer lang.

EXTRA WEBSITE: www.carlosbrandy.com

Het begon allemaal zo'n 240 jaar geleden toen een pionierende Engelse koopman uit Exeter genaamd Thomas Osborne verhuisde naar het Spaanse Cadiz om een handelsbedrijf te starten in met name wijn . In dit tijdperk werd het merk Osborne bekend mede doordat Thomas Osborne twee premium sherry vaten wist te verkopen in 1845 aan de "royal family". Sherry is de bakermat voor het succes van het merk Osborne. De versterkte wijn met de Spaanse stier op het etiket is tot op de dag van vandaag dan ook nog steeds het paradepaardje van de familie.

Maar we mogen zeker niet voorbijgaan aan de uitstekende Port van dit merk en niet te vergeten de brandy.

Osborne produceert uitstekende Port. Voor de Ports van hen worden bekende Port druiven gebruikt als Touriga Nacional, Touriga Francesca, Tinta Roriz, Tinta Amarela, Tinta Barroca, Malvasia Fina , Codega en Gouveio afkomstig uit de Douro Vallei. De wijnen worden gebotteld in de bekende havenstad Vilanova de Gaia, vlakbij de stad Porto. De naam Osborne op de fles garandeert een uitstekende kwaliteit Port.

Land van herkomst Spanje Alcohol 40.3 Subgroep Brandy
Producent Bodegas Osborne Groep Gedistilleerd

Ervaar onze spirits zelf

Festivals & Beurzen

Perfect Serve Barshow
03 & 04 sep 2024

Perfect Serve Barshow

De Perfect Serve Barshow keert terug voor de 10e editie en de kaarten zijn beschikbaar! Op 3 en 4 september 2024 zal de Westergas Amsterdam weer omgetoverd worden tot ‘The place to be’ voor bartenders, horecamedewerkers en spirits professionals.

Alle Festivals & Beurzen

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.
Onze adviseurs staan voor u klaar.

Back to top