Door naar content

Over deze wijn

Bleek strogeel met groene reflecties.

Verfijnd en aromatisch, met zowel citrus (grapefruit en limoen) als tonen van exotisch fruit (passievrucht).

Fris, levendig en verleidelijk van smaak. Zeer aromatisch, met tonen van exotisch fruit op de afdronk.

Domaines Barons de Rothschild (Lafite) is een groep wijngoederen, met als basis het wereldberoemde Château Lafite Rotschild, dat zelfs in de 18e eeuw al werd beschouwd als de beste wijngaard van Bordeaux.

In de loop der jaren kwamen er meer wijndomeinen bij, eerst in Bordeaux zelf en vervolgens in Chili (Viña Los Vascos) en in de Corbières (Château d'Aussières). Al deze wijngoederen worden met dezelfde zorg en toewijding beheerd en telkens staat de elegante, verfijnde stijl van de wijnen voorop.

Om ook te voldoen aan de vraag naar Bordeaux in een bescheiden prijsklasse die toch met de kenmerkende Lafite-zorg is gemaakt, is er de Collection: fraaie, elegante, karaktervolle Bordeaux-wijnen die het etiket Légende dragen.

Land van herkomst Frankrijk Druiven Sauvignon BlancSémillon Appellation Bordeaux Alcohol 12.0 Smaak Droog Subgroep Witte wijn Kleur Wit
Wijnhuis Collections Barons de Rothschild (DBR Lafite) Jaargang 2021 Serveertemperatuur 10 - 12 °C Houtlagering Geen Groep Wijnen Gerechten Aperitief, vis, zeevruchten, lichte voorgerechten.

Ervaar onze wijnen zelf

Festivals & Beurzen

Horecava
09 jan 2023 - 12 jan 2023

Horecava

Van maandag 9 januari 2023 tot en met donderdag 12 januari 2023 vindt de nieuwe editie van Horecava plaats in RAI Amsterdam.

Alle Festivals & Beurzen

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.
Onze adviseurs staan voor u klaar.

Back to top