Door naar content

Trainingen & aanvullende ondersteuning

Een tekort aan gekwalificeerd horeca personeel is één van de grootste problemen waar horeca ondernemers mee kampen. Investeren in trainingen en opleidingen is één van de mogelijkheden om personeel te binden.

Vergroot de kennis onder uw personeel met onze horecatrainingen

De Monnik Dranken biedt de Nederlandse horeca zaken de gelegenheid om trainingen op het gebied van cocktails, whisky, rum, gin of andere spirits te geven aan het personeel.

Het personeel doet op deze manier kennis op, waarmee een horecazaak zich kan onderscheiden ten opzichte van de concurrentie.

Aanvullende ondersteuning

Bij De Monnik Dranken werken een aantal mensen met grote kennis op het gebied van horeca. Deze expertise willen zij graag met u delen. Denk daarbij aan het analyseren van het assortiment, het maken van cocktailkaarten of menukaarten?

 

Bent u geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een training voor uw personeel of wilt u op een andere wijze aanvullende ondersteuning? Vul dan onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

 

 

Bent u geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een training voor uw personeel of wilt u op een andere wijze aanvullende ondersteuning?

 

Klik dan op onderstaande link, vul het formulier in en wij nemen vervolgens contact met u op.

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Back to top