Door naar content

Personeelsfeest De Monnik Dranken 2023

18 oktober 2023

Vrijdag 13 oktober 2023 vond het jaarlijkse personeelsfeest voor alle collega’s (incl. aanhang) van de Monnik Dranken plaats. Dit jaar vond het personeelsfeest plaats bij onze horecarelatie Rouwhorst in Oldenzaal.

De deuren openden om 19.45 uur en de collega’s werden ontvangen met een welkomstdrankje, ook was er gelegenheid om op de foto te gaan. Na de ontvangst trapte cabaretier Thijs Kemperink af met een stukje onvervalst cabaret. De muzikale invulling werd gedaan door DJ Bart Heidkamp. Gedurende de avond stonden er borrelplanken met hapjes op tafel en werden er verschillende hapjes en drankjes geserveerd.

Rond 23.00 uur deelde de personeelsvertegenwoordiging LED foamsticks uit want het zou niet lang meer duren tot de verrassingsact zich zou laten zien. Niemand minder dan zanger Frans Duijts kwam optreden en al gauw gingen de voetjes van de vloer en ging de polonaise door de zaal.

De personeelsvertegenwoordiging kijkt terug op een geslaagd personeelsfeest en bedankt alle aanwezigen voor hun komst.

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Back to top