Door naar content

Franklin & Sons Pineapple & Almond Soda nieuw op de Nederlandse markt

01 februari 2024

Franklin & Sons onderscheidt zich in de premium mixer markt door innovatieve smaakcreaties. De recent geïntroduceerde 'Pineapple & Almond Soda' sluit perfect aan bij deze visie.

De Pineapple & Almond Soda is een lichte en minder bruisende soda, zonder concessies te doen aan de smaak. De natuurlijke ananas- en limoensmaken zorgen voor een tropische ervaring, terwijl de toevoeging van amandel een rokerige finishing touch geeft. Een unieke smaakcombinatie waarmee Franklin & Sons zich onderscheidt op de markt.

Opvallende smaak

De veelzijdige soda biedt talloze mogelijkheden en vormt een uitstekende partner voor (gearomatiseerde) rum. Daarnaast is het perfect voor het creëren van een heerlijke spritz en komt de smaak uitstekend tot zijn recht in combinatie met mezcal of tequila. Het is een opvallende smaak waarmee hedendaagse bartenders hun creativiteit de vrije loop kunnen laten.

Perfect serve

Raspberry & Pineappel Spritz


Ingrediënten

Vul een gekoeld copa glas met ijsblokjes. Voeg de Franklin & Sons Pineapple & Almond samen met de Edinburgh Gin Raspberry Liqueur en Ventisquero Reserva Sauvignon Blanc toe. Roer lichtjes en garneer met een limoenschijfje.

Bestelinformatie

Franklin & Sons Pineapple & Almond Soda is reeds voorradig en valt vrij te bestellen.

Art.nr. 304419 Franklin & Sons Pineapple & Almond Soda

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Back to top