Door naar content

Ontdek de premium mixers van Franklin & Sons en voeg een onderscheidende twist toe aan de perfect serve! Franklin & Sons biedt een uitgebreide selectie tonic waters, soft drinks en soda waters die een perfecte aanvulling vormen op het drankassortiment. Met de focus op het verkrijgen van de hoogst mogelijke kwaliteit, legt de Engelse producent sterk de nadruk op innovatieve smaakvernieuwingen.

Unieke en eerlijke smaken

Voorbeelden hiervan zijn de tonics; Elderflower & Cucumber en Sicilian Lemon Tonic. Combineer ze met een heerlijke gin en serveer de gasten een unieke gin & tonic. Probeer ook eens een heerlijke Rusty Spear met Franklin & Sons Original Ginger Ale en Spearhead Whisky!

Natuurlijke aroma's en extracten

Alle premium mixers bevatten uitsluitend natuurlijke aroma's en extracten. Er worden geen bewaarmiddelen, kleurstoffen of zoetstoffen gebruikt, waardoor ze passen binnen een veganistisch voedingspatroon.

Carbon footprint

Daarnaast toont Franklin & Sons een sterke betrokkenheid bij de huidige staat van onze planeet. Door kritisch te kijken naar hun carbon footprint, hebben ze hun CO2-uitstoot aanzienlijk weten te verminderen.

Proefpakket

Creëer opmerkelijke, heerlijk smakende perfect serves en maak van een alledaags moment iets buitengewoons met de premium mixers van Franklin & Sons!

Benieuwd geworden? Vul het formulier hieronder in en ontvang een Franklin & Sons proefpakket. Een proefpakket bestaat uit 4 flesjes.

Invulformulier:
U ontvangt maximaal 4 flesjes in het proefpakket. Als u geen voorkeur heeft, kunt u dit leeglaten.


Franklin & Sons doorverwijspagina

Franklin & Sons merkenpagina

Franklin & Sons, opgericht in 1886, biedt een exclusief assortiment premium tonic waters, sodas en soft drinks.

De rijke geschiedenis begon met de nieuwsgierigheid van de broers Franklin tijdens de matigingsbeweging. Meer dan 130 jaar later staat het merk bekend om innovatieve smaken, duurzame productie en trendy flessen.

Met tonics, soft drinks en soda waters, biedt het assortiment een breed scala aan bijzondere smaken, zoals Rosemary & Black Olive Tonic en verfijnde Ginger Beer. Ervaar luxe en verfijning met Franklin & Sons, nu beschikbaar op de Nederlandse markt.

Lees meer over Franklin & Sons

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Back to top