Door naar content

Komt u ook langs op onze stand tijdens de DrankenbeurZ 2023?

07 september 2023

Op zondag 17 en maandag 18 september 2023 vindt de 4e editie van de DrankenbeurZ plaats. Twee dagen lang is Evenementenhal Gorinchem dé ontmoetingsplaats voor slijters, wijnhandelaren, importeurs, leveranciers, distributeurs, groothandels en de verpakkingsindustrie.

Mooie mix kwaliteitsdranken

Uiteraard is De Monnik Dranken ook deze editie van de DrankenbeurZ aanwezig met een uitgebreide selectie dranken. Dit keer willen we de bezoekers verrassen met een mooie mix van nieuwe en bekende wijnen en distillaten en daarnaast een uitgebreide selectie geschenkverpakkingen waarmee de slijter het najaar in kan!

Franklin & Sons

Naast de gedistilleerde dranken en wijnen kunnen de bezoekers ook kennismaken met Franklin & Sons. Sinds begin september vertegenwoordigt De Monnik Dranken deze exclusieve premium mixers op de Nederlandse markt.

Inspireren

Hans Olde Monnikhof over de DrankenbeurZ; “We hopen en verwachten vele bestaande contacten te mogen ontvangen, maar ook potentiële relaties die we kunnen interesseren om zaken te doen met ons innovatieve en professionele familiebedrijf.

Een vakbeurs is bij uitstek de gelegenheid om slijters en wijnhandelaren op ideeën te brengen. Met ons portfolio aan onderscheidende dranken vertrouwen wij erop bezoekers te inspireren.”

Onze mensen

Uiteraard zullen – naast onze account managers Slijterij & Wijnhandel – ook de sales ambassadors van Filliers (Bas Groot Zevert), Douglas Laing (Valentijn Klop), Glengoyne, Tamdhu en Smokehead (Joël de Kock) en Loch Lomond en Glen Scotia (Arjan Hartkamp) aanwezig zijn.

Toegangsbewijzen

Om uw komst zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden kunt u gebruik maken van DrankenbeurZ Shop, waar u behalve uw gratis toegangsbewijzen ook een lunch en parkeerkaart kunt bestellen.

Wijnen De Monnik Dranken

Bekijk ons assortiment wijnen

Wijn assortiment De Monnik Dranken

Als wijnimporteur c.q. wijngroothandel hebben wij de laatste jaren een veelomvattend portfolio kunnen opbouwen.

Mede dankzij de expertise van ons Brand Management team beschikt De Monnik Dranken over een uitgebreid assortiment kwaliteitswijnen voor horeca, slijterij & wijnhandel.

 

Lees meer over ons aanbod wijnen

 

Spirits De Monnik Dranken

Bekijk ons assortiment spirits

Spirits assortiment De Monnik Dranken

Naast wijnimporteur zijn wij ook importeur van o.a. whisky, rum, gin, cognac, armagnac, raki en likeuren.

Whisky importeur

Gedurende de jaren hebben wij onze positie kunnen versterken als whisky importeur voor de Nederlandse markt. Momenteel vertegenwoordigen wij met veel trotst bekende distilleerderijen op exclusieve basis die Scotch Single Malt Whisky van naam distilleren zoals: GlenAllachie, Glencadam, Tomintoul, Loch Lomond, Glen Scotia, Glenturret, Tamdhu en Glengoyne.

 

Lees meer over ons aanbod spirits

 

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Back to top